Alle dingen over hoogwaardige technologie

Alle dingen over hoogwaardige technologie van dit jaar.

De exacte werking van een laserpen

— feeling amazing

De toegestane bedrijfsspanning van deze laserpen is meestal tussen 2.8v naar 5V. Deze groene laserpen is daardoor veel meer werkbaar voor langere afstand tests en hoge nauwkeurigheid en precisie tests. Zoals altijd, we hier zijn om te helpen mocht u vragen hebben over een van uw applicaties laserpen. We verheugen ons om u snel van dienst.

In industriële testen, is dit pro laserpen altijd ontworpen met buiten geconfigureerde DC input voeding. Verkrijgbaar met drie dimensies gratis aanpassing functie, gebruikers kunnen altijd vinden de lijn van het beste en meest geschikte gericht op richting ingebruikzijn. Gebruikers kunnen de snelste en meest efficiënte proeven met deze laserpen daardoor gewoon maken nadat het wordt aangepast in de beste werklocaties in werking.

Laten we onze krachtige 300mW laserpen voor een voorbeeld. Vergelijken met die van de gewoonlijk laser, deze krachtige laserpen heeft zojuist van verzekerd de duidelijkste, de meest zichtbare rode referentielijn die op alle mogelijke oppervlakken van de werken efficiënt. De projecteren rode referentielijn bereikbaar binnen targeting afstand van 0,5 meter tot 3 meter, altijd 5 meter tot 8 meter afstand.

De productpagina voor de krachtige laser heeft alle informatie die u nodig hebt om het juiste vermogen te bepalen levert. Alleen als de gebruikers de juiste selectie van output power en lens graden hebt gemaakt, annuleerteken verbruiker tenslotte worden de meest tevreden tests op alle targeting oppervlakken met succes. De meeste van de laserpennen wij bieden werken op laagspanning en zijn ontworpen om te worden aangedreven door een AC DC transformator met een lichtopbrengst van gereglementeerde spanning van 12 of 24 VDC.

200mW laser

Vergelijken met de 200mW laser met hetzelfde niveau van uitgangsvermogen, behaalde deze 200mW groene laserpen gewoon rode referentielijn van hoge kwaliteit met betere zichtbaarheid van de lichtbundel en hogere helderheid. Volgens het exacte operationele vermogen van deze laser, moeten gebruikers maken juiste keuze van de bedrijfsspanning van het DC input power supply.