Alle dingen over hoogwaardige technologie

Alle dingen over hoogwaardige technologie van dit jaar.

De nauwkeurige line generatie van de laserpen

Dit is de geavanceerde laser tech dat de laserpen deskundigen hebben veranderd is het een vaak gebruikt 532nm groene laser van de diode in een echte toepassing lijn projecteert een laser tool. Het zou een geweldig ding voor werknemers voor het verkrijgen van de laser experiment met de hulp van het groene laserpen. Voor de meerderheid van de industriële werken velden, de groene laser is altijd in staat om een zeer snelle en nauwkeurige line targeting op werkbladen.

In diverse industriële fabrieken, gebruikers zijn altijd nodig is om de nauwkeurige laser experiment in textiel snijden, stenen snijden, metaal raad knippen, lasersnijden of anderen. Het is echter niet een realistische methode voor het verkrijgen van zeer nauwkeurige line generatie, met de hulp van een vierkante meter, driehoekige meter of blokkeren van de raad van bestuur. Het resultaat is dat gebruikers zouden kunnen hebben om deze laserpen om te voldoen aan de hoge mate van nauwkeurigheid en precisie-line generatie in het werk.

Als een resultaat, het is net aangenomen de 532nm groene laser van de diode als de groene lijn het uitzenden van de bron. Om te verzekeren van de beste kwaliteit regel generatie van het benodigde werkbladen, de laserpen is net aangenomen importeren glas gecoat cilindrische lens. De uitstekende lijn van glas cilindrische lens is zelfs rechtere, helderder, en uniform. In het kader van formele lijn projecteren werken velden, dit 1000mW laserpen kan bereiken zolang 5000 meter groene laserstraal in werking is. Het onderhoudt ook een hoge-kwaliteit groene laser output onder lange-termijn ononderbroken lijn het uitzenden van het werk.

laserpen 1000mW

Op voorwaarde dat de targeting oppervlak is niet gemakkelijk te bereiken, kunnen gebruikers proberen te monteren deze laserpen op de machine of apparatuur. Dit eenvoudig te monteren, is het eenvoudig te installeren op elke verticale of horizontale werkbladen efficiënt. Ongeacht de aard van de industriële lijn projecteren werken velden, deze geavanceerde laserpen kan altijd verzekeren gebruikers de beste kwaliteit regel generatie efficiënt en met succes. Deze laserpen zal u helpen uw accu veel langer duren.

Heeft u een bedrijf? Waar licht is, is er een laser oplossing, en we zijn hier om u te helpen bij het vinden van die oplossingen. U kunt ook een bezoek brengen aan onze winkel waar u waarschijnlijk vinden alle soorten laser apparaten. De meeste van ons niet hebben huizen van deze omvang en grootte, maar neem een paar momenten om te overwegen hoeveel energie kunnen we besparen door overstappen naar laserpennen. Als u een krachtige blauwe laser, het probleem kan worden opgelost met het koelsysteem.

In principe, wat dit betekent is dat als u probeert uit te voeren van meer dan 5 meter van een voeding, de laserpennen verst weg van de voeding zal niet zo helder als de lasers die het dichtst bij de voeding. Maar wat doe je als je met behulp van standaard wit of effen kleuren? Niet alleen zijn klanten de budget bewuste, maar ook de professionele 2000mW laserpen die gebruikers nodig hebben om te zoeken naar manieren en middelen voor het verminderen van de arbeid en de materiële kosten, in het bijzonder de krachtige lasers.